Låt 2024 bli året då du drivs av din passion och inte av din rädsla

Publicerad: 9 jan, 2024

Linda Vikström Nielsen, Kommunikationschef för IKEA Sverige och alumn från ’For Executive Women’, delar med sig av sitt ledarskap och hur hon ser på kraften i att låta glöd och passion leda vägen.

Linda gick FEW 10 – For Executive Women, ledarprogrammet som handlar om att förädla det som är du och hur du som ledare ska kunna navigera i en komplex värld.

FEWs synsätt är att alla är ledare i en organisation, alla behöver navigera utifrån mod och autenticitet, även de som inte har ett chefsuppdrag.

Vad skulle hända om vi låter passionen styra vårt beteende och inte rädslan?

Linda är skicklig på att verbalisera sina reflektioner så att de blir ett lärande för oss andra. Hon betonar vikten av att utforska sitt ledarskap. Det gör hon utifrån, ärlighet, äkthet och att leda med hela sig själv!

Att som människa och ledare vara ” fully alive”, att kunna agera med mod och autenticitet även då du är osäker. Det gör skillnad! Vågar du utforska vad som hindrar dig från att vara ”fully alive”?

Lyssna på podden där Linda tillsammans med Alexander Holmberg utforskar just det!

Alexander Holmberg arbetar som coach och har stöttat och väglett många i sina karriärer och livsval. Han driver också den egna podden ”Alex coachar en människa”.

Linda och Alexander diskuterar vikten av att leda med hela kroppen, skillnaden mellan prestation och validering, och om hur starka och effektiva team kan byggas genom att öppna upp kring rädslor och osäkerheter. Ett samtal som reflekterar över de erfarenheter, utmaningar och framsteg Linda mött och gjort under snart 20 år som chef och ledare.

Vågar du utforska hur 2024 kan bli året då du låter din glöd och passion leda vägen?

🎧 Lyssna på avsnittet för att få inspiration inför det nya året. Dela gärna med dig av dina tankar, reflektioner och egna erfarenheter.

Tack Linda för att du delar med dig av det FEW brinner för!
Världen behöver modiga ledare!