Kan jag bidra till att ytterligare en kvinna utvecklas så vill jag göra det”

Publicerad: 25 aug, 2020

Möt Ann-Marie Hansson, erfaren ledare och mentor i Few.

Berätta, vem är du? Jag är en engagerad ledare som även är Few:are, gick omgång 3, och som älskar att se människor att utvecklas.

Vad gör du? Jag driver mitt egna bolag Act2flow som organisationskonsult sedan 2019. Erbjudandet består av tjänster inom 3 ben – klassiskt HR stöd för små och medelstora bolag, teambuildning och företagskultursbyggande samt individuell coaching för att vara en hållbar ledare och individ över tid. Jag har också fått möjligheten att jobba med Trust som deras Trustpartner vilket är otroligt roligt och lärorikt.

Vad är din unikitet som ledare? Jag är väldigt engagerad, ambitiös som lösningsfokuserat driver framåt med en tro på att människan kan och vill i rätt miljö. Jag är även övertygad om att de tre delarna måste hänga ihop i en organisation: lönsamhet, kvalité och välmående. Haltar någon av delarna blir det inte bra.

Vad är ditt ’why’? Jag brinner för att göra skillnad för en bättre värld. Drivs av att se riktiga transformationer hos individer och organisationer med lönsamhet, kvalité och välmående.

Varför har du valt att vara mentor i Few? Det är en stor ära att bli tillfrågad då jag själv vet hur stor betydelse min mentor hade för mig när jag gick programmet. Kan jag bidra till att ytterligare en kvinna utvecklas så vill jag göra det. Sen är det ett fantastiskt nätverk att vara i och som mentor så är jag övertygad om att jag får möjlighet att själv utvecklas. 

Vad utmärker dig som mentor? Då jag också är certifierad coach och har erfarenhet av lösningsfokuserade metoder hoppas jag att jag kan stötta min adept med att vara lyhörd och ställa kluriga, skarpa frågor så hon själv hittar svaren inom sig. Sen har jag även massor av ren HR expertis i min verktygslåda som jag kan handleda i.

Vad är dina reflektioner kring Few och ledarprogram för kvinnor? Det är ett fantastiskt program som jag varmt kan rekommendera. Du får med dig flera nya verktyg, massor av insikter (om du tillåter det själv…) samt är min erfarenhet att jag fick med mig ett otroligt nätverk och härliga vänner som stöttar varandra fortfarande. Jag har en känsla av att vår gemenskap kommer hålla i sig hela livet, vilket är helt underbart!