Ska%2525CC%252588rmavbild%252B2019-02-20%252Bkl.%252B08.58.13.jpg
 

Rätt ledare på rätt plats

Vi vet var de finns, vad de kan och vad de behöver

 
 

Trust kompromissar aldrig

Vår kvalitetssäkring börjar hos er. Med er hjälp analyserar vi nuläget och vad ni vill åstadkomma med rekryteringen. Mot den utgångspunkten formas kraven på den ni söker. När sökningen börjar vet vi vem vi ska leta efter.

 
target.png

Analys

Varje uppdrag är unikt. Först med den insikten kan man forma en kravprofil som leder rätt. Därför börjar vår process med en noggrann analys av verksamheten och det sammanhang där ledaren ska fungera.

talent-search.png

Search

Vi söker systematiskt men vidsynt. Alltid med kravprofilen som vägvisare. Omvärldsbevakning och kunskap om ledarskapets villkor gör att vi hittar kandidater där ingen annan letar.

verified.png

Kvalitetssäkring

När vi är klara med tester och djupintervjuer kan vi presentera en klar bild. Referenser och dokumenterade förmågor är en del av sanningen. Vi går längre.

chefsrekrytering malmö stockholm trust partner.jpg

Varför executive search?

  • Få tillgång till svåråtkomliga, högt kvalificerade kandidater

  • Säkerställ er rekryteringsprocess utifrån sekretess, förtroende och objektivitet som utvecklats under otaliga search-uppdrag inom olika branscher och roller

  • Attrahera en mångfald av kandidater med konkurrenskraftiga cv:n

  • Minska risken för felrekrytering 

 

Vill du veta mer om hur vi arbetar med Executive Search?

Trust partner executive search process.png
aesc headhunting firms trust partner.jpg
 


Trust är medlemmar i AESC

Valet av rätt executive search-företag är ett kritiskt affärsbeslut som får långsiktiga effekter. När du samarbetar med en AESC-medlem kan du förvänta dig kvalitet och resultat. AESC - Association of Executive Search Consultants - är en världsomspännande branschorganisation för konsultföretag inom Executive Search, vars medlemmar är världens mest kvalitetsmedvetna företag.

executive search företag malmö trust partner.jpg

Trust betyder tillit

Tillit kräver ansvar och omtanke. Branschens regler och riktlinjer är självklara för oss att följa, men hos oss är du mer än klient. Du är en människa med rätt att ställa höga krav på bemötande, etik och personlig integritet.

 

Sagt om Trust

Både i rollen som kund och tidigare kandidat känner jag mig trygg med att Trusts rekryteringsarbete utförs mycket bra och professionellt. Med Trusts stora nätverk ser jag inga begräsningar i deras förmåga att hitta spännande och intressanta kandidater.

Deras öppna sinne, lyhördhet och kvalitativa process ger oss som kund bra slutkandidater att välja bland och en stabil uppfattning om de personer vi möter innan vi skall nå en anställning. Trust visade stor förståelse för oss som kund i kravprofilens frambearbetning vilket ledde till att vi nu hittade den absolut rätta profilen och personligheten för vår verksamhet.
— Lars Hansson, HR Director, Berendsen
grey.png
 

Söker du rätt ledare?

 

Söker du ditt nästa uppdrag?