Digital Manager på Trust

Trivs du i en kommersiell, självständig och övergripande roll där du får skapa resultat och värde för andra? Vill du precis som oss befinna dig i ett affärsnära sammanhang som andas utveckling, ledarskap och möjliggör framgång? Då kan tjänsten som Digital Manager på Trust Partner vara något för dig.

 


I denna roll får du vara en del av ett högpresterande team på totalt åtta medarbetare i ett konsultdrivet och ägarstyrt företag som tillsammans skapar underlag för etablering, tillväxt och utveckling av företagets affärsområden. I denna roll får du möjligheten att driva och utveckla Trust digitala närvaro och synlighet i en bred, självständig och bolagsövergripande roll. Ditt ansvar är att stärka Trust digitala varumärke, säkerställa kundupplevelser och generera leads för vidare försäljningsinsatser. 

Trust erbjuder rätt person en möjlighet att få utvecklas i en självständig roll med stort mandat och frihet under ansvar i nära samarbete med VD och ägare.

Tillsammans med kompetenta kollegor får du anta en viktig roll där du skapar förutsättningar för bolaget i sin helhet, i linje med vår mission – Att möjliggöra framgång för andra.

Din profil

  • Relevant utbildning inom området alternativt flerårig erfarenhet av liknande arbetsuppgifter på en marknadsavdelning.

  • Några års erfarenhet från försäljning, service eller andra kundnära kontakter i en affärsorienterad verksamhet.

  • Erfarenhet av att planera, skapa och genomföra digital marknadsföring i bred bemärkelse.

  • Du är en skicklig kommunikatör i såväl skrift och tal som bild och form med spets inom digitala kanaler.

  • Du har kunskaper i webbanalysverktyg som Google Analytics, layoutprogram som Sketch/InDesign samt CRM system.

  • Du talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska.

Som person ser vi att du är driven, engagerad och kommunikativ. Du är utåtriktad och trivs i en serviceinriktad roll med många kontakter både internt och externt samtidigt som du är en doer när det kommer till analys, produktion och planering av digitalt innehåll och övriga insatser. Vidare besitter du förmågan att taktiskt kunna ”höja blicken” och driva digital närvaro som bidrar till ökad varumärkeskännedom och försäljning. 

Du trivs i en drivande och ansvarstagande roll där du får möjlighet att driva ditt arbete självständigt i en entreprenörspräglad kultur med högt i tak. Slutligen ser vi gärna att du har ett genuint intresse och nyfikenhet kring personlig utveckling och ledarskap där vi tillsammans möjliggör framgång för andra.

 

Ansökan och kontakt

Tjänsten som Digital Manager är en tjänst med direkt anställning på Trust Partner och utgår från vårt huvudkontor i Malmö. Du ansöker till tjänsten genom att klicka på länken här där du fyller i dina uppgifter och bifogar personligt brev och CV.

Vi arbetar fortlöpande med urvalet så skicka din ansökan redan idag, tack. Har du frågor eller är intresserad av att veta mer är du välkommen att kontakta Malin Ackesjö på 070 119 53 49, som ansvarar för denna process. 

Välkommen in med din ansökan!

 

Om oss – Trust

Trust Partner är ett konsultföretag som har funnits i över 30 år med gedigen erfarenhet inom ledarskap och rekrytering med kontor i Malmö och Stockholm.

Vi erbjuder skräddarsydda lösningar inom våra 4 olika produkt/affärsområden: Ledarrekrytering, Ledarutveckling, Ledarbedömning och Ledarprogram Few.