Samarbetspartners

FEW_9466-min.jpg

Per A Davidsson
Per har en solid bakgrund som konsult i snart 30 år inom ledarskaps-, grupp- och organisationsutveckling där även rekryteringsuppdrag ingått. Per är utbildad psykolog och har dessutom spelat handboll på elitnivå. Han har arbetat med alltifrån stora internationella bolag, privata och offentliga organisationer samt idrottsverksamheter. De senaste åren har hans konsultuppdrag mestadels varit i internationella sammanhang. Email: per.davidsson@trustpartner.se

 
Trust_Birgitta_Levy-200x200.jpg

Birgitta Levy
Birgitta är leg.psykolog och certifierad coach EMCC och hennes specialistområden är psykologi, coaching, ledarskapsutveckling, teamutveckling, change management, karriärutveckling, second opinion och kommunikationsträning.

Birgitta har under många år hjälpt chefer och medarbetare att hantera utmaningar i sitt ledarskap och i sin personliga utveckling. Detta i såväl stora som små organisationer, i både det privata näringslivet och offentlig sektor. Email: birgitta.levy@trustpartner.se

 
Anne-Looström_webben.jpg

Anne Looström
Anne har 25 års erfarenhet som ledare och VD inom olika verksamheter där förändringsprocesser varit genomgående teman såväl inom privat näringsliv som inom offentlig sektor. De senaste tre åren har hon arbetat som egen konsult med inriktning på organisation och ledarskap, både i större organisationer och mindre företag och kombinerar då sin egen ledarerfarenhet med beteendevetenskaplig teori och modeller. Anne har en beteendevetenskaplig utbildning som organisationskonsult.

 
AnneStewart-webb.jpg

Anne Stewart
Anne har arbetat med utvecklings- och förändringsprocesser i många år. Sedan 2001 driver Anne eget företag med konsultinsatser inom kommunikation, ledarskap och karriärförändringar. Hon är expertföreläsare vid högskolan inom coaching och har skrivit ett par böcker. Anne har en beteendevetenskaplig grund med vidareutveckling inom kommunikation, pedagogik, förändringsarbete och ledarskap. Anne har mångårig erfarenhet av coaching av chefer och medarbetare, ledarskapsutveckling, assertionsträning, teamutveckling och omställningsprocesser.

 
kaos_logo2.png

Kaospilot
Kaospilot är en alternativ ledarskaps- och handelshögskola i Aarhus i Danmark, med en mångsidig utbildning inom ledarskap och entreprenörskap. Kaospilots utbildningsprogram är inte bara designade att skapa studenter som ska passa in i framtiden utan att hjälpa dem att skapa den.Kaospilots fokusområden är bl.a.

  • Utbildning: Att utbilda och stödja pedagogisk utveckling. främst genom de egna programmen, där man utbildar företagsledare, förändringsskapare, visionärer och ansvarsfulla entreprenörer.

  • Konsultarbete: Att hjälpa företag och organisationer att använda affärs- och organisationsutveckling för att ni sina mål.