trust%25252Bkarria%252525CC%25252588r%25252Bnytt%25252Bjobb%25252Bheadhunt.jpg
 

Vad vill du bli när du blir stor?

 

Vi skapar förutsättningar för ledare att utveckla sina karriärer och nå sina mål

 
 

Gör dig synlig för rätt uppdrag

Att finnas med i vårt nätverk innebär att du är sökbar för oss när vi matchar kandidater mot aktuella uppdrag. Genom att bli registrerad i vår kompetensbank säkerställer du din synlighet när ett intressant uppdrag dyker upp. Gör som många andra - registrera dig och bli en del av Trusts nätverk!

 
 
chefsrekrytering headhunting nytt jobb trust.jpg


Jag är redo för mitt nästa chefsuppdrag

Vad är ditt nästa steg? Håll dig uppdaterad om nya möjligheter och säkerställ din synlighet när rätt uppdrag dyker upp. Trust arbetar med executive search och har spännande chefsuppdrag inom flera branscher och sektorer. Att finnas med i vårt nätverk innebär att du är sökbar för oss när vi matchar kandidater mot aktuella uppdrag.

 
chefskarriär headhunting nytt jobb trust partner.jpg
  Jag vill utveckla min karriär

Med vår karriärplanering hittar du dina styrkor och svagheter. Kompetens och personlighet ger svar på din egentliga potential. Om något behöver utvecklas så blir du medveten om det, och får hjälp att välja rätt metoder. Du kan nå precis så högt som din förmåga kan ta dig. Eller stanna på en nivå där du är bekväm och känner att du kan prestera bäst.

trust+partner+chefsna%CC%88tverk+utveckling.jpg


Jag vill investera i mitt ledarskap

Med erfarna medarbetare och väl beprövade verktyg kan vi utmana, bekräfta och stretcha dig och din verksamhet. Designad ledarutveckling är en process som förankras direkt i de affärsmål och visioner som gäller för dig och din organisation. Det kan vara i form av individuellt ledarstöd eller i möten med andra seniora ledare.

 

Publika rekryteringar

I enlighet med Executive search som rekryteringsmetod är inte alla våra rekryteringsuppdrag publika. Vänligen kontakta oss för att ta dialogen vidare gällande ditt nuläge och nästa steg, så ökar chanserna för potentiell matchning med våra aktuella och kommande uppdrag.


grey.png

Karriär på Trust?

Möjliggör framgång tillsammans med oss!

Trust är stolta medlemmar i AESC och du som är en del av vårt nätverk kan även ta del av AESCs karriärresurser.
Klicka här för att komma igång!