För sjätte året i rad delar Trust ut hedersutmärkelsen ”Kvinnor Som Skapar Värde”

Framgångsrika kvinnor skapar värde, förändring och utveckling som håller över tid. Att hålla i och hålla ut. Trust arrangerar årligen hedersutmärkelsen ”Kvinnor Som Skapar Värde”. Syftet är att synliggöra kvinnor som under året har skapat stort värde för sig själv, sitt ledarskap och för sin organisation. Utmärkelsen ska även inspirera morgondagens kvinnor som leder.

Trust startade hedersutmärkelsen ”Kvinnor Som Skapar Värde” 2014 men har haft privilegiet att möta och arbeta med framgångsrika ledare och kvinnor som leder under 30 år. Det har lett till en djup insikt om det kvinnliga ledarskapet. De nominerade till utmärkelsen är kvinnor som deltagit i Few - For Executive Women programmet. Den 25 september delas hedersutmärkelsen ut för sjätte året i rad på Turning Torso i Malmö.

 Tidigare års hedersutmärkelse har delats ut till:
2018 Sara Berger, VD SydGrönt
2017 Ebba Fåhraeus, CEO SmiLe Incubator
2017 Eva Vati, Head of Sustainability & Global Public, Ework
2016 Anette Sjölin, Category Manager Aluminium Thule Group
2015 Annette Borén, Head of Finance, Northern Europé Hilti (Gt. Britain) Ltd.
2014 Anna Älverstad, Sales and Marketing Director Royal Canin Nordics, Mars inc

Om Few - For Executive Women programmet
Målet med programmet är att utveckla det personliga ledarskapet, skapa medvetenhet kring det
omedvetna och framförallt utveckla handlingskraftiga ledare. Med handlingskraftiga och medvetna ledare får vi fler hållbara organisationer. Few-programmet vänder sig till vd:ar och chefer på högre nivåer. Deltagarna som gått programmet blir mer strategiska och mer ”verkställiga". De får även en given plats i Few Alumni Network som idag består av ca 300 ledare från skilda delar av näringslivet.

”Vårt mål med Few är att bidra till ännu fler kvinnor på
 ledande positioner på högre nivåer"
  Eva Carloni, vd på Trust

Nästa Few – program 2020 startar i Malmö under hösten och rekryteringen av nya deltagare pågår. Besök forexecutivewomen.se för att ansöka om din plats!

För mer information, kontakta:
Eva Carloni, VD Trust, 0708 10 35 50, eva.carloni@trustpartner.se

alvaro-reyes-RfnVQq_o7Qk-unsplash.jpg