3 rekommenderade TED Talks om ledarskap

På jakt efter inspiration? Här kommer 3 motiverande TED Talks!

Att hitta en karriär som är verkligt inspirerande är enligt Celeste Headlee på många sätt som att dejta - det kräver tid, engagemang och massor av experimenterande. Och det perfekta jobbet är kanske inte mer realistiskt än drömmannen eller drömkvinnan.

I detta korta TED Talk utmanar Drew Dudley tanken att ledarskap handlar om stora gester eller att enskilda ledare ska förändra världen. I stället förklarar han hur det finns möjlighet till ledarskap varje dag, av alla. Ofta i formen av en liten gest eller kommentar som positivt påverkar någons perspektiv eller förståelse för världen.

Tony Robbins berättar i detta TED Talk om hur vi människor drivs av känslor, inte av självintresse. För att inspirera människor till handling behöver du därför se till att forma dina beslut så att de får en större mening.