Socialchef Örkelljunga kommun

 

Som Socialchef blir din uppgift att leda och strategiskt utveckla verksamheten genom ett modernt ledarskap som skapar goda förutsättningar för kvalité, effektivitet och en god ekonomi. Du samarbetar med kommunens övriga verksamheter och du ingår i kommunens ledningsgrupp. Du har ett övergripande ansvar och leder verksamheten genom duktiga verksamhetschefer och en stab.

Du får möjlighet att samordna och organisera verksamheten för att på bästa sätt möta socialtjänstens nya utmaningar. Förvaltningens omslutning 2017 uppgår till ca 300 miljoner kronor och vi har ca 400 medarbetare.

Vi söker dig som är en van ledare och med erfarenhet av att leda andra chefer.  Du har en gedigen erfarenhet från någon av socialtjänstens verksamhetsområde och har en relevant akademisk bakgrund. Du har en förmåga att förstå hur ekonomi och verksamhet samspelar. Större delen av dina erfarenheter har du tillförskaffat dig inom kommunal sektor.

Som ledare arbetar du strategiskt, långsiktigt och kan agera både högt och lågt. Utmärkande i ditt ledarskap är att du har förmågan att gå från ord till handling genom att vara tydlig, fatta beslut och med en god kommunikativ förmåga.

Örkelljunga kommun erbjuder dig en möjlighet att tillsammans med duktiga medarbetare fortsätta bidra till en växande kommun i expansiva regionen familjen Helsingborg, där kommunerna är goda samarbetspartners.

Örkelljunga kommun där trygghet, småskalighet, entreprenörskap, delaktighet och närhet är grundläggande värden, som tillsammans erbjuder unik livskvalitet, vilket leder till att Örkelljunga kommun i alla lägen blir ett klockrent val”.

Vägkommunikationerna är goda, bland annat genomkorsar E4:an kommunen med direktinfarter till kommunens samtliga tätorter. Hamnen i Helsingborg, flygplatsen i Ängelholm och stambanan i Hässleholm ligger alla inom en halvtimmes bilfärd från Örkelljunga.

Maila gärna din CV till info@trustpartner.se och vill du ha mer information kring uppdraget, kontakta Petra Johnsson, 0709-900888, pj@trustpartner.se eller Charlotta Kabo Stenberg kommunchef, charlotta.kabostenberg@orkelljunga.se 0435-55350