Skoldirektör

 

Brinner du för att alla barn och elever ska få en likvärdig utbildning?

Vill du vara med att skapa framtidens skola?

 

Som skoldirektör i Lunds kommun har du en egen tydlig bild och idé om vad du tillsammans med andra vill åstadkomma och en god förmåga att kommunicera detta. Det är viktigt att ha en förståelse för att leda en större organisation som går i linje med Lunds vision. Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet.

Du har tidigare erfarenhet av förändringsledning, besitter ett strategiskt tänkande och ett ledarskap som genomsyras av transparens, öppenhet och delaktighet. Det bidrar till en ökad attraktionskraft, vilket skapar förutsättningar för att rekrytera duktiga chefer och medarbetare som aktivt söker sig till Lunds kommun som arbetsgivare.

Vi söker en ledare som har en vision och en idé om hur man kan skapa framtidens skola och som har förmåga att omsätta det i ett strategiskt arbete; både i det korta och i det långa perspektivet. Du har erfarenhet av ledarskap på olika nivåer i en organisation samt flerårig erfarenhet av att leda andra chefer.

Du har genomfört förändringsarbete och implementerat förändringar, drivit processer med god förståelse och goda resultat av att leda medarbetare i förändring. God erfarenhet av att arbeta i en komplex och politiskt styrd organisation. Lärarvana är meriterande

Som ledare har du ett öppet och transparent ledarskap som vilar på alla människors lika värde. Du är tydlig, kommunikativ och har lätt att leda i förändring och med en god förmåga att få andra att vilja följa dig.

Som person skapar din öppenhet och transparens en stabilitet och trygghet, vilket banar vägen för ett klimat där man vill vara med att bidra till att utveckla framtidens skola.

Lunds kommun erbjuder rätt person en möjlighet att vara med att skapa och bygga framtidens skola. Ett uppdrag som ger möjlighet att bryta ny mark och vara i framkant inom området tillsammans med duktiga medarbetare.

För mer information kontakta Petra Johnsson, 0709-900888 eller välkommen att maila din CV och ansökan till info@trustpartner.se och märk ansökan ”skoldirektör”. Vi vill gärna ta emot den innan 11/8.