Key Account Manager

 

bild1

 

Nopa Nordic är Nordens ledande private label-producent av tvättmedel, rengöringsprodukter och produkter för personlig hygien i Norden. De är pionjärerna inom miljömärkta produkter och i dag är de experter på miljövänliga produkter och med produktion i egna fabriker i Hobro och Horsens i Danmark. Företaget grundades 1964 och är än i dag ett familjeägt företag. Nopa Nordic omsätter ca 74 m Euro (2015) och har 165 antal anställda. Till det svenska bolaget söker vi nu en KAM med placering i Stockholm. www.nopanordic.com

 

 

KAM till Nopa Nordic AB som vill vara delaktig i företagets fortsatta tillväxt.

I rollen som KAM på Nopa Nordic AB får du budget och resultatansvar för egna kunder och med inriktning mot produktkategorin inom rengöringsmedel såsom tvättmedel, diskmedel och sköljmedel för att nämna några. Du får en viktig roll där arbetet innebär att utveckla våra kunder såväl nya som befintliga. Rollen är bred och du är själv delaktig i att bygga relationer, vara drivande i produkt- och affärsutveckling i syfte att utveckla kunden i att bli ännu mer framgångsrik inom Private Label. Till din hjälp har du duktiga kollegor som kan bistå dig där du är drivande och initiativtagare i nära samarbete med kunden.

Vi söker dig som vill vara med och bidra till Nopa Nordics fortsatta tillväxtresa. Det som är utmärkande för dig är att du älskar att göra affärer, arbeta självständigt, du är drivande och gillar att själv hitta nya affärsmöjligheter i en organisation som ger utrymme och frihet. Din entreprenörsådra ger dina kunder en fortsatt möjlighet att erbjuda marknaden ett ännu bättre urval inom Private Label. Du har tidigare erfarenhet av rollen som KAM och en förståelse inom kemtekniska produkter som du b.la har tillförskaffat dig genom erfarenheter inom DVH.

Nopa Nordic AB erbjuder rätt person en möjlighet att vara delaktig i ett skede med stark tillväxt. Du får en självständig och viktig roll, stor frihet under ansvar och möjlighet att själv utveckla dina kunder genom att vara den som driver utvecklingen inom Private Label. Är du duktig på att driva projekt och har erfarenhet av det är det meriterande.

 

Vi ser fram emot att ta del av din ansökan och CV som du skickar till pj@trustpartner.se, Välkommen att kontakta Petra Johnsson för mer information, 0709-900888, pj@trustpartner.se