Concept Manager Few till Trust Partner

 

Vill du vara en del i att förverkliga Trust mission, om att möjliggöra framgång för andra, i ett affärsnära sammanhang och driva utvecklingen av ett av Trusts exklusiva och gedigna ledarutvecklingsprogram?

 

I denna roll får du vara en del av ett högpresterande team på totalt åtta medarbetare i ett konsultdrivet och ägarstyrt företag som tillsammans skapar underlag för etablering, tillväxt och utveckling av företagets affärsområden. Detta är din chans att bli Concept Manager för ett av Trust mest gedigna ledarutvecklingsprogram och nätverk inom Few – For Executive Women, som skapar värde för kvinnor i ledande position.

 

I rollen som Concept Manager får du möjligheten att självständigt driva Few som koncept utifrån ett helhetsperspektiv och kommersiellt syfte. Uppdraget innebär att du omsätter din kunskap och förmåga av att analysera marknadens och kundens behov till att utveckla och förädla Few som koncept. Ditt ansvar blir att skapa en långsiktig strategi och handlingsplan som stärker Few som varumärke och ledarutvecklingskoncept samtidigt som du stärker dess position på marknaden och skapar förutsättningar för vidare etablering.

 

Din profil

  • Har några års erfarenhet av koncept-/affärsutveckling, projektledning eller liknande i självständigt drivande position.
  • Erfarenhet av att driva hela försäljningsprocesser inom B2B. Gärna försäljning av tjänster och liknande Trust verksamhet.
  • Viss erfarenhet av att driva marknadsföringskampanjer i digitala medier samt digital närvaro och synlighet.
  • Du talar svenska och engelska obehindrat.
  • Du har god vana av CRM system och Microsoft paketet.
  • Tidigare erfarenhet från affärsorienterad verksamhet som konsultbransch eller liknande är meriterande.

 

Du är en prestigelös och karismatisk person med utmärkt kommunikationsförmåga. Du trivs med att bygga och vårda relationer och skapa engagemang för dina idéer och projekt på alla nivåer i organisationen. Du är en ansvarstagande person med hög kvalitetskänsla som trivs med att driva många parallella projekt.

Slutligen har du ett genuint intresse och en nyfikenhet kring personlig utveckling och ledarskap där vi tillsammans kan möjliggöra framgång för våra deltagare, kunder och kandidater.

 

Ansökan och kontakt

Tjänsten som Concept Manager är en tjänst med direkt anställning på Trust Partner.

Möjlighet finns att kunna utgå från vårt kontor både i Stockholm och Malmö.

 

Du ansöker till tjänsten genom att klicka på länken här där du fyller i dina uppgifter och bifogar personligt brev och CV.

Vi arbetar fortlöpande med urvalet så skicka din ansökan redan idag, tack. Har du frågor eller är intresserad av att veta mer är du välkommen att kontakta Malin Ackesjö på 070 119 53 49, som ansvarar för denna process.

 

Välkommen in med din ansökan!

 

Om oss – Trust

Trust Partner är ett konsultföretag som har funnits i över 30 år med gedigen erfarenhet inom ledarskap och rekrytering med kontor i Malmö och Stockholm.

Vi erbjuder skräddarsydda lösningar inom våra 4 olika produkt/affärsområden: Ledarrekrytering, Ledarutveckling, Ledarbedömning och Ledarprogram.

Mer om Trust kan du läsa genom vår hemsida här: www.trustpartner.se

 

Om oss – FEW

Few ledarprogram är ett av Trust mest exklusiva och gedigna ledarprogram som riktar sig till kvinnor på ledande position inom den privata och offentliga sektorn som vill nå högre höjder.

Few startades av vår VD och ägare Eva Carloni för 15 år sedan och finns idag med grupper både i Malmö och Stockholm.

 

Few Ledarprogram är indelat för tre olika målgrupper:

  • Kvinnor som leder ledare – Few Executive
  • Kvinnor som leder medarbetare – Few Take the lead
  • Kvinnor som är nya i sitt ledarskap – Few Tune into lead

Hösten 2018 startade vi även upp Few Network som är ett nätverkskoncept och riktar sig till samma målgrupp som våra ledarprogram.

Mer om Few kan du läsa genom vår hemsida här: https://www.forexecutivewomen.se/