Zlatan stödjer Drivkraft Malmö med specialdesignad tröja

Zlatan

Zlatan Ibrahimovic väljer att skänka 7 000 specialdesignade tröjor till Drivkraft Malmö när PSG möter MFF på Swedbank Stadion i Champions Leagues gruppspel. Tröjan säljs på Stortorget den 25 november och i MFF-shopen till stöd för Drivkraft Malmös verksamhet.

Den 25 november kommer Zlatan Ibrahimovic till Malmö tillsammans med sitt lag Paris Saint-Germain för att möta Malmö FF i en gruppspelsmatch i Champions League. Zlatan har, förutom att ha bokat Stortorget för storskärmsvisning av matchen, tagit fram en specialdesignad t-shirt, som bär Zlatans nummer och listar alla lag han spelat i.

T-shirten, framtagen speciellt för den här dagen i en begränsad upplaga om 7 000 exemplar, har Zlatan valt att skänka till Drivkraft Malmö, en fadder- och mentorverksamhet som är baserad i Malmö. Drivkraft Malmö kommer att finnas på plats på Stortorget vid matchtillfället för att sälja tröjan, som också kommer att finnas till försäljning på MFF-shopen. Alla intäkter går till Drivkraft Malmös verksamhet och kommer att bidra till ännu fler barn i Malmö kan få stöd genom goda förebilder och läxhjälp.

Läs mer här!

Välkommen att följa oss på: