Trusts hedersutmärkelse till Anna Älverstad

 

Anna Älverstad

Igår den 2 juni samlades ett 40-tal deltagare i nätverket FEW Alumni för att vara med om premiärutdelningen av Trusts nyinstiftade hedersutmärkelse.

Utmärkelsen delas ut till en kvinna som skapat värde för sig själv, som ledare och för sin organisation. Basen för hedersutmärkelsen utgörs av de kvinnor som genomgått FEW, ett unikt ledarprogram som drivs av Trust sedan 2006.

Premiärutmärkelsen gick till Anna Älverstad, landschef för Sverige på Lekolar.

Motiveringen löd: ”Anna har skapat värde för sig själv genom aktiva val i både den personliga och professionella arenan. Hon valde och vågade ta en egen väg i karriären för det var viktigt för henne. Genom att agera autentiskt och fully alive skapar hon värde för hållbart, synligt och kraftfullt ledarskap. Genom affärsmässighet och kundfokus gör hon skillnad och visar ett synligt resultat för organisationen. Empati, kraft och glädje är ledstjärnor som tar Anna till en plats i förarsätet där hon ser möjligheter samtidigt som hon modigt gör prioriteringar. Allt är möjligt för den som bestämmer sig!” Läs även notis i Sydsvenskan! Stort grattis till Anna för en välförtjänt utmärkelse!

FEW_Alumni1 FEW_Alumni2
FEW_Alumni3 FEW_Alumni4
FEW_Alumni5 FEW_Alumni6