Årets hedersutmärkelse gick till Annette Borén

003

Igår kväll hade karriärnätverket FEW Alumni sin årliga träff på Turning Torso. Ett nätverk med 100 beslutsfattare, både adepter och mentorer, från FEW, Trusts utvecklingsprogram för kvinnliga ledare.

Utöver spännande samtal om ledarskap och ”self promotion” delade Trust för andra året i rad ut sin uppskattade och åtråvärda hedersutmärkelse. Utmärkelsen delas ut till en kvinna som skapat värde för sig själv, som ledare och för sin organisation. Basen för utmärkelsen utgörs av kvinnor som genomgått FEW.

Årets hedersutmärkelse gick till Annette Borén, Head of Finance Northern Europe på Hilti i Manchester, med följande motivering:

 

Annette har skapat värde för sig själv genom aktiva val i både den personliga och professionella arenan. Hon valde och vågade ta sig själv och familjen på en resa för att möjliggöra en fortsatt framgångsrik karriär i kombination med ett för henne viktigt familjeliv.

Genom aktiva val utifrån starka värderingar och med ett kraftfullt ledarskap leder hon sitt team mot gemensamma mål.

Energy, Performance och Finish är ledstjärnor som tar Annette till en plats i den högsta företagsledningen där hon med sitt strategiska kunnande bidrar till utveckling, lönsamhet och effektivitet.

”När det finns struktur och effektivitet i vardagen är allt möjligt och livet kan levas intressant och berikande!” säger Annette

 

Stort grattis till Annette! Här tillsammans med sin mentor, Sam Aston.

Annette och Sam